BTVS, een afkorting die verschillende betekenissen kan hebben. ‘VS’ staat alleszins  voor ‘Van Straeten’. De achternaam van Ben, de drijvende kracht achter dit bedrijf.  Ben genoot eerst een opleiding industriële elektriciteit, om zich nadien verder te specialiseren in de stuur- en beveiligingstechnieken. Bij de dagdagelijkse bezigheden wordt Ben bijgestaan door zijn broer Tom. Tom is industrieel Ingenieur elektro-mechanica. ‘BT’ zou dus kunnen staan voor Ben & Tom.

Het is mede door deze brede waaier aan opleidingen dat u bij dit bedrijf terecht kan voor al uw elektrotechnische problemen. Hierdoor kunnen wij u bijstaan van A tot Z, of beter, van alarmsysteem tot zelfbouwpakket.

Wij zijn eveneens door het ministerie van binnenlandse zaken erkend als installateur voor alarmsystemen, brandbeveiliging en camerabewaking, en dit onder het erkenningsnummer: 20 1983 06.

Met voorgaande in het achterhoofd zou ‘BT’ dus evengoed Beveiligings Technieken kunnen betekenen.

Het is verder vanzelfsprekend dat alarm- of andere systemen niet werken zonder de nodige elektriciteit. Daarom kunnen wij u ook helpen bij het plaatsen van uw elektrische installatie. Meerbepaald specialiseren wij ons in het plaatsen van het Niko-Home domotica systeem. Dit systeem laat toe om alle gangbare technieken in de bouw met elkaar te koppelen en aan te sturen via één enkel systeem. Denk hierbij aan verlichting, ventilatie, hernieuwbare energie, verwarming, zonnewering,.. Het koppelen van deze technieken heeft naast een financieel voordeel bij installatie ook een ecologisch voordeel tijdens het verdere gebruik. In dit geval zou ‘BT’ dan weer BouwTechnieken kunnen betekenen.

Wij laten aan u de keuze om een andere vrije invulling voor ‘BT’ te bedenken. We geven u alvast mee dat u ons steeds vrijblijvend kan contacteren voor een elektrotechnische oplossing! Vraag ons gerust naar enkele referenties voor uw project.