Beveiliging

Bij BTVS helpen wij u graag verder met alle mogelijke beveiliging. Als we over beveiliging spreken dan gaat het al gauw over inbraakpreventie. Onze jarenlange expertise in de beveiligingswereld maakt van ons de geschikte partij om uw alarmsysteem, elektronische toegangscontrole of camerabewaking te voorzien. Bovendien kunnen wij ook voor koppelingen tussen bewakingscamera’s en alarmsystemen zorgen. En wil u dit alles makkelijk vanop afstand kunnen volgen, dan kan dat via uw smartphone. Zo hebt u uw beveiliging steeds op de meest deskundige manier binnen handbereik!

BTVS alarmsystemen

Alarmsystemen

Wij hebben een breed assortiment aan alarmsystemen waaruit u kan kiezen. Enkel systemen van de beste merken zoals Jablotron zijn goed genoeg voor onze klanten. Ze zijn niet alleen ultraveilig, maar ook een streling voor het oog, een esthetische meerwaarde aan u woning. Uiteraard staan wij u graag met raad en daad bij om de beste keuze voor uw project te maken.

BTVS branddetectie

Branddetectie

Geen huis meer zonder branddetectie tegenwoordig, en maar goed ook. Het is een van de belangrijkste systemen om uw veiligheid dag en nacht te garanderen. Bij BTVS heeft u de keuze tussen rookmelders, gasmelders en CO-detectoren. Wij zoeken samen met u het meest geschikte systeem.

BTVS camerabewaking

Camerabewaking

Naast algemene alarm- en branddetectiesystemen zorgt camerabewaking voor een extra veilig gevoel. Dag en nacht observeert uw camera de omgeving, tot wel 200 meter ver. Zelfs ’s nachts hoeft u niet wakker te liggen van ongewenste gasten, want dan detecteert uw camera voorbijkomende objecten en warmtebronnen door de thermische beveiliging. In een klik op uw smartphone kan u meteen of achteraf bekijken wat er gebeurd is.

Uiteraard doen wij alles volgens het boekje. Wenst u meer informatie omtrent de wetgeving van alarmsystemen?

Klik hier

Denk eraan dat u na plaatsing van uw camera- en alarmsysteem een aangifte dient te doen. Dit kan op de site van de politie.

Aangifte doen

Interesse in een performant beveiligingssysteem?

Contacteer ons