Elektriciteitswerken

Onze professionele elektriciteitswerken omvatten voornamelijk domotica en bijzondere elektriciteitswerken, zoals bijvoorbeeld een geautomatiseerde paardenpiste op waterniveau. De domoticasystemen die wij plaatsen, zorgen voor een frisse en vernieuwende wind in uw woning en geven u een optimaal comfort. De verwarming opzetten wanneer u op uw werk vertrekt en thuiskomen in een warm huis, comfortabeler wordt het bijna niet.

Naast domoticasystemen en bijzondere elektriciteitswerken kan u bij BTVS ook een elektrische keuring aanvragen. Wij werken steeds met erkende en professionele firma’s hiervoor. Deze schakelen wij dan ook graag in wanneer u uw elektrische keuring wil rechtzetten of wanneer u uw elektriciteit in kaart en up-to-date wil brengen aan een zo klein mogelijk prijskaartje.

BTVS verlichting

Verlichting

Correct geplaatst en zo energiezuinig als mogelijk, dat is ons doel. Bij BTVS zorgen wij voor relighting door ledverlichting in uw woning. Hierbij worden alle verouderde lichtpunten vervangen door energiezuinige ledverlichting. Een slimme en energievriendelijke investering, waar u zelfs subsidies voor kan krijgen!

BTVS Niko home control

Niko Home Control

Uw huis bedienen vanuit één plek in uw woning, dat kan met Niko Home Control. Dit technologische snufje zorgt ervoor dat u uw verwarming, verlichting, ventilatie, rolluiken en zonwering in één klap kan hanteren. U hoeft zelfs niet uit uw sofa te komen, want alles kan gebeuren vanop uw smartphone of tablet. Alsof dat niet gemakkelijk is!

BTVS groene energie

Groene energie

Groene energie betekent vaak een hoogkwalitatief rendement. Door het gebruik van laadpalen en zonne-energie is de investering al zo goed als volledig terugverdiend. Aangezien wij enkel met de beste materialen werken, is uw rendement na twintig jaar dan ook bijna 100% ten opzichte van 60 à 70% bij namaakmaterialen. Om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij en aarde, plaatsen wij graag zonnepanelen – op platte daken – en laadpalen op de door u gekozen plaatsen.

Wenst u ook een huis vol hypermoderne toestellen of zoekt u naar een professionele elektriciteitskeuring?

Contacteer ons